Preluare tranzactii - prezentare generala

EXCEPTIE

In acest moment, preluarea automata din banca a tranzactiilor este in stadiul de testare pentru catva dintre clientii SmartBill care au conturi bancare la Banca Transilvania si ING .

Ea poate fi activata la cerere.

Poti conecta conturile bancare la aplicatia SmartBill. In urma conectarii, tranzactiile bancare se pot prelua automat si pot fi asociate (manual sau automat) cu documentele inregistrate aici: facturi, proforme, incasari si plati.

Avantajele ce decurg din aceasta fiind evidente:

  • se castiga timp – nu mai e cazul sa te conectezi la aplicatia bancara pentru a obtine extrasul ce poate fi importat;
  • se asigura o mai mare precizie a datelor preluate – tranzactiile din banca vor ajunge in aplicatie exact cum sunt inregistrate, fara riscul de a suferi alterari;
  • se asigura concordanta dintre datele din banca si cele din SmartBill - se vor prelua toate operatiunile bancare (fara riscul pierderii sau dublarii), indiferent de tipul acestora si daca sunt tratate corect, vei avea la dispozitie date complete si in aplicatie: situatia incasarilor, cheltuielilor, platilor, dar si a soldului bancar;
  • se simplifica procesul de inregistrare a tranzactiilor – am regandit procesul si acum este mai fluid si mai intuitiv, inclusiv pentru ca totul se intampla in aceeasi pagina.

Raportul Extrase de cont este redenumit Tranzactii bancare si de aici poti:

  • prelua tranzactiile din banca
  • importa extrase bancare
  • inregistra tranzactii bancare manual

ATENTIE!

Aceste operatiuni sunt disponibile in functie de contul pe care il selectezi.

Astfel, pe un cont conectat poti face doar preluare din banca, importul si inregistrarea manuala nefiind active. Un cont neconectat permite importul extrasului si adaugarea manuala a tranzactiilor, dar nu si preluarea din banca.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback