Trimiterea in masa a e-Facturilor


In raportul Facturi emise, in zona filtrarilor, este afisat butonul care permite trimiterea in masa a e-Facturilor. Acesta este inactiv si se activeaza in momentul in care este selectata cel putin o factura.

BINE DE STIUT!

In acest moment, este impusa o limita maxima de 100 de facturi pe care le poti selecta si trimite in acelasi timp. Dar poti face mai multe trimiteri consecutive chiar daca cele anterioare nu au fost procesate.

Selecteaza facturile si apasa butonul de trimitere in masa. In urma acestei actiuni, ele primesc statusul In curs de trimitere si vor fi verificate intern, in aplicatie, inainte de a ajunge la ANAF.

Doar documentele care au status De trimis pot fi trimise prin aceasta metoda in SPV De aceea, este indicat sa aplici filtru e-Facturi de trimis, aflat chiar deasupra raportului, pentru a afisa exclusiv acele facturi care ar trebui sa ajunga in SPV.

Daca trimiterea a fost facuta si facturile au fost validate, ele sunt marcate cu icon verde. Daca s-au constat erori, ele nu sunt trimise la ANAF si sunt marcate cu eroare.

ATENTIE!

Chiar daca selectezi e-Facturi care au status In curs de trimitere, In procesare sau Validata, ele nu se trimit.
Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback