Creeaza factura pe baza de proforme

Pentru a folosi aceasta optiune, este nevoie, mai intai, sa adaugi clientul catre care ai emis proformele pe care le facturezi si sa alegi Creeaza pe baza de proforma din Optiuni factura.

Optiunea iti permite sa facturezi una sau mai multe proforme, emise catre acelasi client. Selecteaza proformele in fereastra Selecteaza proformele pe care vrei sa le facturezi.

Daca este nevoie, modifica perioada de afisare a proformelor, din calendarul disponibil in fereastra sau aplica filtre pentru a identifica mai usor proformele dorite.

Tot ce mai ai de facut este sa bifezi casuta din partea stanga, in dreptul fiecarei proforme pe care vrei sa o facturezi si sa apesi butonul Adauga produsele proformelor pe factura.

Astfel, SmartBill preia produsele de pe proformele emise si le adauga pe factura. Daca este cazul, poti sterge din produse sau poti edita detaliile inainte de finalizarea facturii.

BINE DE STIUT!

Pentru ca proforma se emite fara descarcare din gestiune, produsele de pe acest document pot fi facturate de mai multe ori, cu sau fara descarcare pe gestiune.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback