Adaugare module aditionale

SmartBill este un complex de module care se pot integra conform nevoilor tale. Si pentru ca acestea evolueaza permanent, aplicatia noastra iti permite sa adaptezi din mers configuratia cea mai potrivita.

Modul in care configurezi modulele contului tau, fie ca vorbim de adaugarea lor, fie de renuntarea la cele care nu isi gasesc utilitatea in activitatea pe care o ai, este simplu, rapid si flexibil. Posibilitatea de a configura contul tau este data de  Module aditionale.

Module aditionale deschide o fereastra dedicata activarii unor componente ale aplicatiei sau aplicatii SmartBill noi ce pot fi adaugate contului tau existent.

In functie de tipul de cont pe care il ai, vor fi disponibile module diferite.

Astfel, pentru un cont SmartBill Gestiune, o sa ai la dispozitie:

In lista, pot exista deja module activate, ele sunt semnalate prin mesajul MODUL ACTIV, si prin faptul ca butoanele din dreptul acestora presupun dezactivarea.

Poti solicita activarea mai multor module in acelasi timp. Practic, o sa se trimita un email in care se specifica: firma si momentul in care a fost facuta cererea, utilizatorul care a transmis-o si pentru care dintre module.

Anuleaza solicitarea iti permite sa revii asupra deciziei de a activa un modul. Daca faci asta dupa ce s-a transmis un email in care se confirma cererea initiala, o sa se trimita un alt mesaj in care se anunta si faptul ca renunti la solicitare.

In cazul in care unul dintre module este deja utilizat, in fereastra Module aditionale, in dreptul acestuia, apare specificat faptul ca este activ si butonul este unul care Dezactiveaza.

Atat activarea/dezactivarea modulelor, cat si trimiterea solicitarilor sunt insotite de mesaje care confirma actiunile pe care le-ai facut.

Orice utilizator poate face solicitarea activarii modulelor.

Solicitarea modulului Conta va fi urmata de un demers diferit de ceea ce se intampla in celelalte cazuri.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback