Stoc la zi

Poti identifica rapid stocul pe fiecare produs in parte la o anumita data si detalii despre costul stocului.

Acest raport este o „fotografie” de moment si nu indica modul in care s-a ajuns la stocul respectiv. Nu este generat pentru o perioada, ci pentru o zi.

EXCEPTIE

Daca ai un cont SmartBill Gestiune Plus, raportul iti da posibilitatea sa stabilesti pentru produsele tale un stoc minim. In acest fel, vei fi avertizat de fiecare data cand un produs ajunge sub aceasta limita. In plus, vei putea genera foarte usor comenzi pentru produsele care au stocuri sub cele minime. Mai multe informatii despre stocul minim gasesti aici.

Poti folosi acest raport pentru o verificare rapida a stocurilor, pentru a urmari nivelul stocului pe total si pentru a intelege ce produse au cel mai mare impact pe stoc.

In forma sa implicita, Stoc la zi afiseaza: denumirea, UM, stocul final si stocul minim al produsului (doar daca ai cont SmartBill Gestiune Plus), precum si coloana Actiuni.

De la Filtrare poti stabili afisarea costului unitar si a soldului pentru fiecare produs, caz in care vor fi introduse coloane separate pentru aceste informatii. In schimb, Stoc minim nu mai este prezent in raport.

Poti filtra dupa gestiune si produs (denumire sau cod) si renunta la afisarea produselor cu stoc zero.

Daca ai stabilit grupari de produse, poti alege sa se afiseze doar anumite tipuri de produse. Mai multe despre modul de filtrare in functie de grupari aici.

Arata produsele cu stocul sub stocum minim +(...)% iti ofera posibilitatea de a retine si analiza doar produsele care ar trebui comandate la furnizori sau produse.

Actiunile disponibile aici sunt:

  • Modifica stoc minim (doar daca ai cont SmartBill Gestiune Plus): deschide o fereastra in care poti completa/modifica stocul minim pentru acel produs

  • Miscari stocuri: deschide raportul Miscari stocuri unde poti verifica detaliile legate de produsele care te intereseaza. 

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback