Salvarea Ajustarii de Stoc

Dupa completarea informatiilor necesare, poti salva Ajustarea stocului. Poti previzualiza documentul inainte de a-l salva.

In aceast stadiu, daca este vorba de o ajustare negativa, documentul are status de Ciorna. Costul/Pretul si Valoarea Ajustarii sunt vizibile doar dupa salvarea acestuia. Poti sa revii si sa modifici documentul sau sa il stergi de la Optiuni document.

Daca informatiile sunt corecte apasa pe butonul Salveaza. Aplicatia va genera forma finala a Procesului de verbal de ajustare de stoc. Vei vedea si toate valorile calculate.

BINE DE STIUT!

Pe gestiunile de tip cantitativ valorice, la o ajustare negativa, e posibil sa apara acelasi produs pe mai multe pozitii pe acelasi document. Acestea reprezinta cantitati din repere care au cost unitar diferit.

In acest stadiu, ai posibilitatea de a opera cateva actiuni asupra documentului:

  • Modifica: poti sa te intorci in pagina de emitere a ajustarii si sa editezi
  • Anuleaza: stocul revine la situatia de dinaintea emiterii ajustarii; documentul va fi vizibil in rapoarte
  • Sterge: este disponibila doar pentru ultimul document emis, pe seria configurata pentru ajustarile de stoc; dupa stergere stocul revine la starea initiala

Toate ajustarile sunt afisate in Documente emise > Ajustari de stoc. Pentru mai mult informatii despre acest raport, aici

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback