Voucher - prezentare generala

Voucherul este un document pe care il emiti clientilor tai si pe baza caruia acestia pot achizitiona, in viitor, produsele sau serviciile tale.

Emiterea voucherelor se face din V anzari si Achizitii > Voucher.

Sectiunea Emite si vinde vouchere va permite emiterea:

  • Voucherelor manuale. Aceste sunt voucherele disponibile pana in acest moment in sectiunea Vouchere, cele care se emit prin configurare individuala la cererea directa a clientului. Mai multe, aici.
  • Voucherelor online. Acestea sunt „modele” de vouchere pe care le creezi si pe baza carora clientii pot comanda voucherul dorit care se va emite automat. Mai multe, aici.

Toate voucherele emise sunt afisate in Vanzari si Achizitii > Vouchere. In acest raport, ai posibilitatea sa verifici situatia fiecarui voucher emis si sa operezi diverse actiuni asupra acestora. Mai multe despre acesta, aici.

Pentru a asigura unicitatea acestora, se va genera, pentru fiecare in parte, un cod unic pe baza caruia poate fi identificat, in SmartBill, atunci cand un client il foloseste. Un voucher marcat ca incasat nu mai poate fi folosit.

Spre deosebire de voucherele/cardurile cadou „clasice”, voucherele emise prin SmartBill au avantajul flexibilitatii totale, pentru ca valoarea si valabilitatea sunt stabilite pentru fiecare in parte, dupa cum doresti.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback