Nomenclator Gestiuni

In acest articol

Nomenclatorul Gestiuni este sectiunea in care vezi toate gestiunile pe care le-ai creat pe contul tau.

Poti vedea cate gestiuni sunt configurate in contul tau, tipul acestora, informatii despre gestionari si adresa gestiunii.

Pentru fiecare sunt disponibile trei tipuri de actiuni: Modificare date, Import stoc initial/Stergere stoc, Stergere gestiune. Mai multe informatii despre importul stocului, aici.


Modificare date gestiune

Poti modifica numele si tipul gestiunii inainte de a emite documente pe aceasta gestiune, din pagina de editare a datelor.

Daca vrei sa modifici datele gestiunii dupa ce au fost efectuate operatiuni (emitere documente/ import stoc initial), modificarile nu vor fi efectuate si se va afisa un mesaj care te anunta ca editarea nu este posibila.

Stergerea gestiunii

Poti sterge o gestiune din SmartBill daca nu ai emis documente pe acea gestiune.

Pentru a putea sterge o gestiune pe care ai emis documente de intrare/iesire, trebuie sa stergi toate aceste documente in prealabil. La fel, daca ai importat stocul initial, acesta trebuie sters.

Optiunea de stergere o gasesti in partea dreapta, pe coloana Actiuni:

Daca vrei sa stergi o gestiune pe care exista operatiuni, fie ca este vorba de documente emise, fie ca este vorba de un import de stoc initial efectuat, SmartBill afiseaza un mesaj de notificare in partea de sus a ferestrei si gestiunea nu se sterge.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback