Asocierea manuala a tranzactiilor bancare si modificarea acesteia

Pentru toate tranzactiile cu status Nesalvata (indiferent daca au fost preluate direct din banca sau importate din extras) exista disponibila actiunea care permite modificarea asocierii (pentru cele care au fost asociate), respectiv realizarea manuala a unei asocieri (pentru cele care nu au fost asociate doloc).

  • Modifica - la tranzactiile asociate
  • Asociaza si salveaza - la tranzactiile fara asociere

Fereastra Modificare operatiune depinde de tipul de operatiune.

In cazul in care operatiunea este una de Incasare clienti sau Plata furnizori, in partea dreapta, se deschide lista cu documentele neincasate/neplatite, din care poti selecta documentele pe care doresti sa le asocieze cu incasarea/plata in cauza.

In cazul in care nu a fost identificat clientul/furnizorul, trebuie ca acesta sa fie selectat pentru ca documentele sa poata fi afisate si selectate.

BINE DE STIUT!

In cazul in care este vorba de tranzactii bancare preluate din banca, nu vei putea modifica data sau valoare. Acestea sunt informatiile cu care sunt inregistrate tranzactiile in banca, iar modificarea lor in aplicatie ar face ca aici sa nu mai ai datele corecte.

ranzactiile te tip Plati diverse / Transaferuri - plati / Transferuri - incasari sunt afisate in fereastra de modificare doar cu datele venite din banca si nu pot fi asociate cu documente din SmartBill.

Informatiile de aici te pot ajuta sa faci asocieri mai precise. 

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback