Raport Transferuri emise

In acest articol

Structura raportului

Documentele pe baza carora s-au procesat transferurile se gasesc in meniul Documente emise > Transferuri.

Sunt afisare gestiunile implicate in transfer (predatoare si primitoare) si valorile de iesire si de intrare, inregistrate in urma transferului.

Aici vezi Procesele verbale de transfer si Bonurile de transfer inregistrate si poti accesa direct documentele insotitoare – Aviz si NIR, daca au fost emise automat in urma transferului intre gestiuni.

Pe coloana  Observatii, poti completa note de uz intern asupra fiecarui document. Daca ai completat informatii in campul Comentarii interne, la emiterea transferului, acestea sunt afisate pe coloana Observatii si nu sunt vizibile pe documentul de transfer.

Poti filtra in functie de gestiunile predatoare si primitoare, de tipul documentului si dupa seria si numarul acestuia. Daca introduci numele unui produs, vor fi retinute toate transferurile care contin produsul respectiv.

Documentele insotitore, Aviz si NIR, sunt disponibile si in meniurile dedicate: Documente emise > Avize, respectiv Documente emise > Receptii de la furnizori.

Avizul si receptia emisa in rapoartele documente emise

Avizul

Avizele emise in urma transferurilor intre gestiuni au trecut in dreptul Clientului denumirea firmei tale insotita de denumirea gestiunii primitoare.

Pe avizele emise in urma transferului intre gestiuni este completata automat mentiunea: Bunuri transferate intre gestiunile companiei. Nu se factureaza.

Receptia

Pe NIR-urile emise in urma transferurilor intre gestiuni, in Documente emise > Receptii de la furnizori, in dreptul Furnizorului este afisata denumirea firmei tale insotita de denumirea gestiunii predatoare.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback