Filtrarea dupa Grupari de produse

EXCEPTIE

Aceasta optiune este disponibila doar pentru abonamentele SmartBill Gestiune Plus.

Daca ai grupat produsele dupa diverse criterii, ai posibilitatea sa le si filtrezi  in functie de acestea in rapoartele: Profit pe produs, Miscari stocuri, Stoc la zi, Vanzari pe produse, Vechime stoc si Rotatie stoc si in Lista de preturi pe gestiuni.

In toate aceste cazuri, filtrare are o zona destinata stabilirii gruparilor pe baza carora doresti sa afisezi raportul. Aici poti adauga pana la 3 grupari in functie de care sa se faca filtrarea.

Pentru a putea filtra dupa aceste conditii, trebuie sa bifezi Adauga produsele care respecta si sa selectezi una dintre cele doua optiuni:

  • Toate conditiile de mai jos
  • Oricare din conditiile de mai jos

Toate conditiile de mai jos:  va retine in raport doar acele produse care se afla grupate concomitent in toate categoriile stabilite (pot fi 2 sau 3).         

EXEMPLU

In aceasta situatie, in raport o sa fie introdusa doar incaltamintea destinata femeilor (nu va fi inclusa imbracamintea si nici incaltamintea pentru copii, de exemplu).

Oricare din conditiile de mai jos: va retine in raport toate produsele care se afla grupate in cel putin una dintre categoriile stabilite.

EXEMPLU

In aceasta situatie, in raport o sa fie introduse atat incaltamintea (indiferent care este destinatarul), cat si restul produselor pentru femei (haine sau  accesorii). Apar toate produsele destinate femeilor, dar si intreaga gama de incaltaminte.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback