Lista de preturi pe gestiuni

Lista de preturi permite vizualizarea si modificarea preturilor de vanzare pentru produsele tale. Ea se gaseste in Nomenclatoare > Liste de preturi pe gestiuni.

Desi sunt afisate toate produsele inregistrare pe gestiuni (nu vor fi prinse aici serviciile, produsele care au fost inregistrate direct in Nomenclator >  Produse fara gestiune), nu toate vor avea specificat pretul. Spre exemplu, produsele inregistrate pe o gestiune cantitativ valorica care nu au fost vandute (si deci nu au specificat un pret de vanzare), vor avea afisata valoarea zero in coloanele de pret ale nomenclatorului.

Lista de preturi pe gestiuni se afiseaza intotdeauna la zi (data poate fi modificata de la Filtrare) si pe o singura gestiune (nu poti afisa, in acelasi timp, produse de pe 2 sau mai multe gestiuni).

Pentru fiecare produs se precizeaza: denumirea, codul (daca folosesti), gestiunea pe care a fost inregistrat, preturile de vanzare cu si fara TVA, moneda, cota TVA.

In dreapta, e disponibil Modifica pret sau TVA%. Mai multe despre aceasta actiune, aici.


Filtrarea

  • Preturi active la: se afiseaza o lista cu produsele tranzactionate pe stoc la data selectata, cu preturile de vanzare de la acel moment
  • Produsul: de aici poti alege se vizualizezi pretul pentru un produs, pentru mai multe sau pentru toate produsele
  • Gestiunea: alege gestiunea din care sa fie afisate produsele si preturile
  • Cota TVA: filtreaza doar produsele care au o anumita cota TVA sau toate produsele
  • Afiseaza doar produsele care au cote multiple de TVA: este posibil sa ai cote TVA distincte pe acelasi produs, in functie de gestiunea in care se afla acesta

BINE DE STIUT!

Cea mai importanta functie a acestei liste este ca permite modificarea preturilor. Aceasta se poate face prin import excel sau direct din aplicatie.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback