Nomenclator Liste de preturi speciale

EXCEPTIE

Aceasta optiune este disponibila doar pentru conturile SmartBill Gestiune Plus.

Listele create pot fi salvate cu doua stari diferite:

  • Inactiva: daca se apasa Salveaza preturi speciale. In acest caz, lista are un statut de „ciorna”, iar preturile nu vor fi preluate pe documente
  • Activa: daca se apasa Salveaza si activeaza lista. In aceasta situatie, se considera ca ea este finalizata, iar preturile speciale vor fi propuse cand se intocmesc documente care contin produsele din lista

ATENTIE!

In pagina Liste de preturi speciale, este aplicat implicit filtrul care va afisa doar listele active. Asta poate crea impresia ca listele tale inactive s-au pierdut.

Pentru liste, sunt disponibile urmatoarele actiuni: Vizualizare, Modificare, Copiere, Activare/Inactivare (in functie de statut), Stergere. La stergere, o sa primesti un mesaj de avertisment. La copiere, trebuie sa dai un nume noii liste.

Pentru o lista care a fost generata pentru mai multi clienti, poti interveni, in orice moment, pentru a-i elimina sau adauga. Este suficient sa apesi Modifica lista de clienti si sa stergi/completezi clientii in fereastra care se deschide.

Listele de pret pot fi filtrate in functie de: denumire, clientul pentru care au fost definite, stare sau produsele pe care le contin.

Poti filtra produsele din Lista de preturi speciale si in functie de grupari (daca le ai stabilite). In Filtrare, poti bifa Adauga doar produsele care respecta si poti stabili maxim 3 criterii de grupare dupa care sa se faca afisarea.

BINE DE STIUT

Daca ai create liste de preturi speciale si schimbi tipul de cont (treci de la SmartBill Facturare la SmartBill Gestiune), listele se vor pastra si vor fi definite pentru Toate gestiunile.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback