Ce sunt Listele de preturi speciale?

EXCEPTIE

Aceasta optiune este disponibila doar pentru abonamentele SmartBill Gestiune Plus.

Listele de preturi speciale simplifica si asigura o mai mare siguranta atunci cand initiezi campanii de reduceri/promotii dedicate fidelizarii anumitor clienti.

Poti elimina eventualele erori de facturare pentru beneficiarii unor discount-uri, pentru ca preturile sunt sugerate automat, in functie de criteriile pe care le-ai stabilit cu acestia.

Preturile speciale ar putea fi cele rezultate din negocieri punctuale cu anumiti clienti sau cele pe care le propui in anumite contexte (promotii, soldari etc.).

Listele cu preturi speciale sunt liste:

  • definite pentru unul sau mai multi clienti
  • ce pot contine unul sau toate produsele aflate in gestiuni cantitativ valorice;
  • care vor avea preturi diferite de cele aflate in Listele de preturi pe gestiuni

Fiecare lista creata contine produse ale caror preturi speciale trebuie adaugate manual. Acestea pot fi modificate sau sterse in orice moment. 

Preturile sunt preluate automat de aici pe facturi, proforme sau avize, de fiecare data cand produsele introduse pe lista sunt facturate/avizate pentru clientul definit si provin din gestiunea specificata.

Pentru a activa Liste de preturi speciale, este necesara bifarea casutei corespunzatoare din Configurari > Preferinte generale.

Listele de preturi speciale sunt disponibile in Nomenclatoare. Accesarea paginii iti da posibilitatea sa le creezi de la +Lista de preturi speciale.

Odata cu aceste liste de pret special, se va opera o modificare importanta legata de modul in care ne vom referi la preturi.

Denumirea Pret va deveni Pret standard. Schimbarea va aparea in:

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback